Det nya året innebär full fart!

Det är nu full fart i föreningen, vi har haft vårt årsmöte och det är nu även klart med vårt konstituerande möte och första styrelsemötet är avklarat. Det händer mycket just nu, så är det alltid på våren men vi försöker att hålla er uppdaterade så gott vi kan. 
Vi har två nya invalda i styrelsen som vi vill hälsa välkomna och även presentera för er. Det är Alicia Larsson och Jan Andersson. alltid kul med nya krafter då allt arbete sker ideelt. Vi hoppas att detta ska bli ett bra tillskott med nya ideer för oss att arbeta med.
Styrelsemötet senast innebar mycket planering för den elitdag som vi är delaktiga i på travet. Det är den 2/4 som vi ihop med amatörföreningen har en dag med mycket aktiviteter för hela familjen på Halmstadtravet. Det var snabba puckar men vi hoppas att det till nästa år ska ge oss ännu mer för att detta ska ge oss ett intresse för travet. Vi behöver alla locka medlemmar till travsporten, det vi alla brinner för!
I övrigt har vi uppdaterat hemsidan efter synpunkter och hoppas att detta ska göra det ännu lättare för er alla att finna det ni söker.

Hoppas vi ses på räckan!